FAQs

Odgovori na Vaša Pitanja

PORUČIVANJE

Kako ide proručivanje putem sajta?

Najbolje da pročitate ovo upustvo ili ukoliko više volite da pogledate ovaj video. Ukratko – da biste naručili pozivnicu potrebno je da se registrujete. Predložamo da uradite odmah. Nakon registracije, dodajte u korpu artikal koji Vam se dopada i odaberite količinu. Ukoliko ste završili, iz Vaše Korpe idite na Kasu i kliknite dugme Naruči.  Uskoro će Vas neko iz našeg tima kontaktirati.

Kako ide poručivanje putem telefona?

Naručivanje putem telefona je slično naručivanju putem sajta – pogledajte ovo upustvo. Ukratko – okrenete telefon koji možete pronaći na našoj Kontakt strani i sve se lepo dogovorite.

Kako se vrši plaćanje?

Plaćanje se vrši pouzećem. Poštarina zavisi od težine paketa i mesta iz koga naručujete. Ne držite nas za reč, ali ne bi trebalo da bude više od 300400 dinara. Primerci koji Vam se šalju pre finalne štampe su besplatni, odnosno plaćate samo poštarinu a ne štampu i dizajn.

Da li radite sa inostranstvom?

Naravno! Pišete nam ili nas pozovite da se dogovorimo oko detalja.

Da li izrađujete sajtove? Recite mi više o tome.

(Uskoro) Po prvi put na našem tržištu su Vam dostupni lični sajtovi za venčanja ili proslove. Pogledajte primer ovde. Naša ideja je da poseban dan zahteva i posebno mesto na internetu. Cene i način naručivanja možete pogledati ovde.

CENE PROIZVODA

Da li su koverte uračunate u cenu pozivnica?

Kratak odgovor: DA  Malo duži odgovor: mi ulažemo veliki trud i napor da svaki detalj Vaše pozivnice bude visokog kvaliteta, a koverta je svakako sastavni deo pozivnice. 

Koliki su ostali troškovi?

Vaš jedini dodatni trošak je cena slanja pošiljke. Sve ostalo – štampa probnog primerka, dodatni dizajn, koverte, konfete, nalepnice,  je uračunato u cenu pozivnica koje naručujete.

PREUZIMANJE

Da li mogu lično da preuzmem pozivnicu?

Naš tim se nalazi u Beogradu i Dimitrovgradu (Caribordu). Međutim, naše sedište, gde se između ostalog vrši i štampa, se nalazi u Dimitrovgradu. Tako da ukoliko se nalazite u jugoistočnom delu Srbiji ili želite da napravite mali izlet do obronaka Stare Planine, biće nam drago da Vas upoznamo i lično Vam predamo pozivnice. 

Kao ide proces preuzimanja pozivnica?

Pozivnice uglavnom šaljemo PostExpress-om. 

DIZAJN

Posebni zahtevi.

Ukoliko imate potpuno originalnu ideju za pozivnicu mi ćemo Vam izaći u susret. Posebni zahtevi podrazumevaju promenu boja, slova, slika, veličine pozivnice. 

Promena postojeće pozivnice.

Naravno, Vama na usluzi! Ideja je da pozivnicu potpuno prilagodimo Vašim željama – tekstu i slikama ukoliko ste odabrali takav tip pozivnice. Imajte na umu da će naš tim da predlozi najbolju varijantu ali konačna odluka je uvek na Vama. Kontaktirajte nas pa ćemo se dogovoriti oko svega. 

Unikatne pozivnice po Vašoj želji.

Želite još unikatnije pozivnice od ponuđenih? Kontaktirajte nas. 

Može mala pomoć oko teksta pozivnice..

Pogledajte skup različitih tekstova ovde. Imajte na umu jednu stvar – tekst bi trebalo da se uklopi u dizajn pozivnice. Ukoliko niste sigurni kako će to da izgleda ili da li su potrebna neka velika podešavanja dizajna pozivnice, slobodno nas kontaktirajte. 

Formati pozivnica i koverti

TODO:

Konfete, nalepnice, ukrasni elementi

Ovo su samo neki od dodatnih elementata koji daju dodatnu draž Vašim pozivnicima. Pored toga što su opcioni oni su i besplatni.

REGISTRACIJA

Zašto je potrebno da se registrujem?

Da biste mogli da naručite pozivnice putem sajta. Brže je, jednostavnije i daje Vam potpunu slobodu u vremenu i odabiru.

Kako da se registrujem?

Pogledajte proces registracije ovde.

Da li se moji podaci bezbedni?

Ono šta možemo sa sigurnošću da tvrdimo jeste da Vaši podaci neće biti prodati ili prosleđeni trećem licu. Što se tiče bezbednosti Vaših podataka tu dajemo sve od sebe – naš sajt se nalazi na američkom serveru i koji primenjuje sve nivoe zaštite. Mi takođe sa naše strane se trudimo da osiguramo Vaše podatke kolikoje to moguće. Dobra stvar da mi ne zahteva bankovne račune ili račune kreditnih kartica.

Kako da pratim status svoje porudžbine?

Možete na Više načina: pozovete nas ili pošaljete nam mail, ili se prijavite na Vaš Nalog (ulogujete se) i tamo možete videti sve Vaše porudžbine i da li su završene ili su još uvek u izradi. Mi ćemo Vas svakako redovno obaveštavati šta se dešava, tako da ste sa te strane sigurni. 

Niste pronašli odgovor na Vaše pitanje? Kontaktirajte nas